Sådan sætter du korkplader op

Mange har spurgt efter, hvordan man sætter vores bæredygtige korkplader op. Derfor har vi nu lavet en video, hvor I kan se, hvordan det gøres. Derudover medfølger der nu en opsætningsvejledning, når...
16. januar 2020
1 minuts læsetid
Selvklæbende-kork

Mange har spurgt efter, hvordan man sætter vores bæredygtige korkplader op. Derfor har vi nu lavet en video, hvor I kan se, hvordan det gøres. Derudover medfølger der nu en opsætningsvejledning, når du køber korkplader. Så er du sikret at vide, hvordan man opsætter korkpladen på netop din væg.

Videoen kan du se lige her:

Her ser du vores rustikke kork blive sat op. Den rustikke kork er ikke sleben på overfladen, hvilket giver en flot struktur. Vi har også sleben kork, hvor overfladen er mere fin i udtrykket.

Ud over opsætning med skruer, kan de også sættes op med vores kæmpe søm. Hvis du er nysgerrig på, hvordan det gøres, så findes der video af det på vores Facebookside lige her.

De bæredytige korkplader har flere funktioner. De fungerer som opslagstavler, isolering, pynt til boligen og har derudover en støjdæmpende effekt. Man kan uden problemer isætte nåle og tegnestifter, og som du kan se, så sættes de nemt og hurtigt op med skruer.

Vi har også en masse andet i kork samt pynt og nips, der kan opsættes på korken. Det kan du finde lige her.

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS