Bambus reoler

Filtrer
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

En bambus reol er et bæredygtigt valg

Leder du efter de helt rigtige bambus reoler? Det forstår vi godt! Og så vil vi meget gerne byde dig velkommen i denne kategori. Her får du nemlig en oversigt over vores udvalg af reoler i vidundermaterialet bambus. Vores udvalg bliver skiftet ud løbende i takt med, at reolerne bliver solgt, og nye varer kommer hjem. Og det vil sige, at hvis du besøger os flere gange, vil du højst sandsynligt opleve, at tidligere reoler i sortimentet er væk, mens nye er kommet til. Du kan blive klogere på vores sortiment her…

Hvorfor vælge en reol i bambus?

Bambus er teknisk et græs, der er blevet brugt i flere tusinde år. Og det bliver mere og mere polulært at anvende materialet i produktion til diverse genstande i den vestlige verden. Det går hånd i hånd med, at vi er blevet meget mere miljøbevidste i nyere tid. Og Ift. det er bambus bare et genialt bæredygtigt naturmateriale!

Bambus er nemlig CO2 neutralt i hele sin levetid, og det frigiver 35 % mere ilt end almindelige træsorter. Desuden har bambusgræsset det sorte bælte, når det kommer til at vokse. Nogle af sorterne kan nemlig vokse hurtigere end noget andet træ i verden! Nogle bambusarter kan faktisk vokse op til en meter på en enkelt dag under de rigtige forhold!  Det kan man desværre næppe sige om andre træsorter…

Der findes over 1.000 forskellige bambusarter. De har alle forskellige størrelser og kan anvendes til forskellige formål. Og netop derfor er det muligt at anvende bambus til mange forskellige formål. F.eks er bambus meget velegnet til produktion af gulve, møbler, tøj terrasser, bordplader, engangsservice osv.

Og ikke nok med det så er bambus ekstra slidstærkt! Og derfor vælger mange at finde møbler i bambus til badeværelset eller til udendørsbrug, da det påvirkes langt mindre af luftfugtigheden.

Ejer du et bambus møbel, kan du være sikker på, at det er helt unikt! Fordi, at bambus er naturligt, vil udseendet nemlig altid variere, have skævheder og muligvis også mærker. Det, mener vi, har en enorm charme!

Nogle sammenligner bambus med materialet polyrattan. Men det er altså forkert.

MIOMIO har et stort udvalg af produkter i bambus

Som tidligere skrevet bliver vores udvalg løbende skiftet ud. Og du kan derfor ikke altid forvente, at vi har alle muligheder hjemme på samme tid. Vi vil dog anbefale dig at holde godt øje med sortimentet, da vi løbende får flotte nye varer – såsom en: Stigereol, hylde, smal reol, væghængt reol, kurvereol, lille reol, reol med glashylder, reol med skuffer og reoler til børneværelset. Udseendet på dem kan variere mellem alt fra retro til nymoderne bambusreoler.

Og hvis du er rigtig heldig, så kigger du forbi en dag, hvor din drømme reol er på tilbud, eller måske holder vi udsalg! Det kunne da være fedt…

I denne kategori ser du som tidligere skrevet bambus reoler. Men ikke nok med det, har vi også andre bambus møbler. F.eks. Strandmåtter, sæberist, solsenge, badeværelsestilbehør, stole, flet skabe, havemøbler, kommoder, skabe, borde, skænke, bænke, stiger, sofaer, entremøbler mv. i det skønne materiale.

Køb din nye billige bambus reol online på MIOMIO.dk eller afhent i en af vores butikker

Når du gerne vil købe møbler fra MIOMIO, har du to forskellige valgmuligheder. Den første mulighed er, at du kan møde op i en af vores butikker og afhente møblet. Her har du også rig mulighed for at studere reolen ned til mindste detalje, inden du vælger, om du vil eje den eller ej. Den anden mulighed er, at du kan bestille bambus reolen via vores webshop.

Med vores mindre varer sender vi altid med GLS. Men det er desværre ikke muligt, når det kommer til større genstande. Derfor vil reolen altid skulle afhentes eller sendes med en fragtmand på købers regning. Vi står selvfølgelig til rådighed i butikken! Og vi kan få fragtet møbler til alle adresser i Danmark. Så uanset om du bor i Randers, Holstebro, Horsens, Odense, Vordingborg, Roskilde eller et andet sted, så har du mulighed for at handle bambus møbler hos os.

På reolerne kan du placere alle dine yndlingsting! På badeværelset kan du f.eks stille din hårtørrer, tandbørster, håndklæder, toiletpapir, makeup, parfumer og anden personligpleje. På børneværelset kan det f.eks være legetøj, børnebøger, bamser eller børnetøj. Og i stuen kan bambusreolen bruges f.eks bruges som bogreol, til vaser og figurer. Udendørs kan du f.eks stille din vandkande, krukker, planter og mindre haveredskaber. Det var blot nogle eksempler. Du kan selvfølgelig bruge reolen til lige præcis det, du har lyst til.

Hvordan plejer og vedligeholder jeg min reol i bambus?

For at pleje og vedligeholde din bambus reol bør du gøre følgende: Støvsug eventuelle revner på reolen, så alt støv bliver fjernet. Giv reolen en tur med en fugtig klud eller en svamp. Du må godt have lidt mild sæbevand på kluden – men brug ikke andre rengøringsmidler.  Når du er færdig, bør du tørre møblet efter med en tør klud, og det skal du helst gøre lige med det samme. En gang om året bør du yderligere pleje din bambus reol med et tyndt lag trævoks.

Finder du et plet på reolen, og kommer den ikke af efter brug af vand og sæbe. Så kan du komme lidt salt på det område, hvor pletten er. Brug en fugtig klud til at massere det rundt og lad det tørre af sig selv.

Skal din bambusreol stå udendørs? Så anbefaler vi dig desuden, at du giver din reol et lag skibslak.

Kan man male en bambus reol?

Ja, du kan godt male bambusmøbler. Vil du gerne i gang med det projekt? Så handler det dog ikke ligefrem om at svinge malerpenslen med det samme. Ligesom, hvis du vil male på andre træsorter, skal der en form for forberedelse til, hvis du gerne vil have et godt resultat.

Du bør starte med at vaske møblet ned med brug af grundrens. Slib møblet med sandpapir og brug evt. spartelmasse i større huller, revner eller ved ujævnheder. Bruger du spartel, skal reolen slibes endnu en gang – indtil overfladen er helt jævn. Når dette er gjort, kan du grunde og endelig male din bambus reol en til flere gange. Antallet af gange afhænger af, hvor godt malingen, du bruger, dækker.

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS