LED Kirkegårdslys

Filtrer
Kategorier
Farve
Størrelse
Mål

Køb smukke kirkegårdslys i LED hos MIOMIO

Vil du gøre lidt ekstra ud af gravpladsen? Så er et kirkegårdslys i LED et oplagt valg. Du kan enten købe dem, der er helt hvide og uden tekst. Og du kan købe dem, hvor der står en sød tekst til den savnede. Teksterne kan blandt andet være ”elsket og savnet” eller ”et lys er slukket, en stjerne er tændt”. Alle vores lys til kirkegården er desuden godkendte til at stå udendørs, så du skal ikke være nervøs for at forlade det tændt. Scroll op for at se nærmere på vores udvalg eller læs videre, hvis du gerne vil blive klogere på vores sortiment.

Hvorfor vælge et kirkegårdslys i LED?

Betegnelsen LED står for “Light Emitting Diode”. Det vil sige, at der i dine LED produkter sidder en lysdiode, der med elektrisk energi bliver omdannet til lysenergi. I dit kirkegårdslys erstatter lysdioden altså den traditionelle væge, der er i et stearinlys. Og derfor går det f.eks. ikke ud, når det står udendørs og vinden blæser. Du kan derfor trygt forlade det tændte lys på kirkegården, som fortsat vil stå tændt, når du vender tilbage igen. Det er derfor et oplagt valg at købe gravlys i LED frem for almindelige stearinlys.

Du behøver heller ingen ledning til lyset, da det kører på batterier. Og desuden er LED lys både allergivenlige, de sviner og oser ikke, og der er ingen brandfare ved at have det tændt. Du kan derfor også sagtens have et kirkegårdslys stående indendørs derhjemme. Faktisk er det en fordel for dit indeklima at bruge LED lys frem for stearinlys. Du undgår nemlig at indånde sodpartikler fra den tændte stearin.

Hvis du tøver med at vælge denne model fordi, du er vild med levende lys, så kan vi med glæde fortælle dig, at vi nøje udvælger de modeller, der er meget naturtro. Det kan derfor være svært at se forskel på, om det er et levende lys eller ej.

MIOMIO sælger lys til gravsted i LED i god kvalitet

Vil du gerne have et lys, der holder længe? Eller et lys, der ikke går alt for meget ud over miljøet? Så er vores udvalg højst sandsynligt noget for dig. For når MIOMIO teamet indkøber produkter i LED, er et af vores fokuspunkter nemlig at håndplukke de modeller, hvor batteriet holder længe. Eller også går vi efter modeller, hvor batteriet kan udskiftes til bedre batterier eller genoplades med en oplader.

Vi går op i bæredygtighed, og derfor anbefaler vi, at alle smider deres brugte batterier ud i den rigtige affaldssorteringsspand. På den måde, skåner vi nemlig miljøet bedst muligt, når batteriet ikke har mere at give af.

LED kirkegårdslys kan stå tændt om natten

Ja, LED kirkegårdslys kan sagtens stå tændt om natten på kirkegården, i haven eller indendørs. Det slukker ikke af blæst, regn eller børn, der placerer deres fingre i lyset.

Vil du have det stående derhjemme? Så kan du også sagtens gå i seng uden at ligge søvnløs med tanken, om du nu huskede at slukke lyset. Der sker nemlig ikke andet end, at det fortsat står tændt, når du vågner igen.

Nogle LED lys er faktisk så smarte, at de kan tændes og slukkes ved brug af en fjernbetjening. Med sådan en model kan du blot ligge på sofaen og styre showet derfra. Hos MIOMIO kan du købe fjernbetjening, der passer til flere af vores lys.

Andre modeller har en timer installeret, så de slukker af sig selv efter et indstillet tidspunkt. Det er super smart! Især for os, der godt kan finde på at falde i søvn, eller glemme lyset når vi går hjemmefra.

Skal lyset stå udendørs, og regner det om natten, vil det fortsat fungere dagen efter. Alle vores kirkegårdslys er nemlig vandtætte.

Vi har et stort udvalg af billige lys i LED

Hos MIOMIO er vi ret imponeret over LED lys og dets mange egenskaber. Og derfor har vi et større udvalg med forskellige modeller. Det vil sige, at du hos os ikke kun finder gravlys til kirkegården. Vi har nemlig et større sortiment i vores andre kategorier.

Er du ligeså vild med LED som os? Så slå dig løs i vores andre kategorier: LED-alterlys, LED-fyrfadslys, LED-keglelys, LED-kronelys, LED-lanterne, LED-lyskæde. Eller se hele vores sortiment samlet i en enkelt kategori her: Lys og led.

Vi er hele tiden på udkig efter nye og spændende fund. Og derfor kan du forvente, at der løbende dukker interessante nyheder, tilbud og udsalg på i kategorierne. Vil du gerne holde dig opdateret? Så tilmeld dig strakt vores nyhedsbrev, eller følg os på sociale medier. Her vil vi nemlig oftest annoncere både nyheder og nedsatte priser.

Køb LED kirkegårdslys online på MIOMIO.dk eller i en af vores butikker

Falder du over et lys, som du ser dig lun på? Så tryk endelig på billedet for at få mere info. Ved at trykke på varen kommer du ind på varens produktside. Og her kan du få en uddybende beskrivelse af lyset og eventuelt se flere billeder. Beskrivelsen og billederne skal gerne være med til at give dig inspiration til, hvordan lyset kan indgå i din indretning.

Er du fortsat vild med produktet, kan du vælge at købe lyset online eller i en af vores butikker. Vores butikker har beliggenhed i Randers og Viborg. Og uanset, hvor du vælger at handle, stræber vi efter at give dig den bedste oplevelse.

Når du besøger os i butikkerne, kan du se alle varer, føle og rører ved dem. Og du kan tage dit indkøb med hjem med det samme. Når du handler på nettet, sender vi din pakke trygt afsted med GLS, og du kan vælge at modtage din pakke foran din hoveddør, i din postkasse eller på nærmeste posthus / pakkeshop. Alle ordre behandles hurtigst muligt, og de pakkes godt ind i genbrugsmateriale.

Har du nogle spørgsmål? Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os. Vi kan træffes på både telefon, e-mail og i butikkerne.

 

Læs mere

Inspiration & Nyheder

Gør som 20.000+ andre, og modtag nyheder og inspiration direkte i indbakken.

    Copyright © 2024 MIOMIO ApS