Viser 1–75 af 205 resultater

Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
100DKK 75DKK
Tilbud
155DKK 120DKK
Tilbud
Tilbud
95DKK 79DKK
Tilbud
Tilbud
110DKK 79DKK
Tilbud
Tilbud
560DKK 500DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
220DKK 150DKK
Tilbud
Tilbud

Grydelapper og forklæder

Skindforklæde – Cognac bøffellæder

899DKK 499DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
408DKK 359DKK
Tilbud

Korthåret

Imiteret sort pels

155DKK 120DKK
Tilbud
599DKK 399DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
95DKK 79DKK
Tilbud
Tilbud
155DKK 120DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
180DKK 150DKK
Tilbud
Tilbud
155DKK 100DKK
Tilbud
Tilbud

Grydelapper og forklæder

Skindforklæde – Sort bøffellæder

899DKK 499DKK
Tilbud
Tilbud
150DKK 75DKK
Tilbud
100DKK 69DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Alle MIOMIO produkter

MIO MIO Magasinholder – Sort

225DKK 150DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
150DKK 75DKK
Tilbud
30DKK 20DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
155DKK 120DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud
149DKK 110DKK
Tilbud
160DKK 60DKK
Tilbud

Grydelapper og forklæder

Grydelapper , Grå – Sæt af 2 stk

165DKK 130DKK
Tilbud
599DKK 300DKK
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Bestik og køkkenredskaber

Morter i sort marmor – INTROPRIS

200DKK 155DKK

Uanset hvilket tidspunkt det er på året, så stræber vi efter at holde kvaliteten i top og priserne i bund. Dette med ønsket om at alle kan forkæle sig selv og deres hjem med en lækker indretning – uden det skal koste alverden.  

Udsalg på MIOMIO 

Ordet udsalg betyder at vare sælges til en nedsat pris. Når vi på MIOMIO sættes en større gruppe varer ned i pris, så definerer vi det som at vi holder udsalg. 

Hvorfor holder MIOMIO udsalg? 

Årsagerne til det kan være mange. Eksempelvis kan det være fordi, at vi har fået en vare hjem til en ekstra skarp pris, som vi gerne vil forkæle vores kunder med. Vi tjener altså ikke ekstra på varen, men udbyder den som en tilbudsvare så vores kunder kan gøre sig et ekstra godt køb. 

En anden mulighed er, at vi har fyldt vores lager helt op, så vi er nødt til at rydde lidt ud for at kunne se på hinanden og trække vejret igen. Sidst men ikke mindst, så kan det være op til forskellige højtider, hvor der er en tradition i branchen om at der bør holdes udsalg, som en forventning fra kunderne. 

Hvornår holder MIOMIO udsalg? 

På MIOMIO har vi tilbud på flere produkter året rundt. Derudover kan det ske, at vi afholder online outlet, lagersalg eller udsalg i vores boligunivers. Her kan du finde tilbud på en masse af vores produkter, blandt andet op til jul og januarudsalg i vinteren, halloween i efteråret, om sommeren og foråret. Det kan spare helt op til 80 procent – så det handler om at holde godt øje med vores indretnings tilbud.  

Hvor holder MIOMIO udsalg? 

Du kan både handle på MIOMIOs webshop og i vores butik i Viborg, som ligger for enden af gågaden på adressen Ll. Sankt Peder Stræde 12, 8800 Viborg. 

Bor du tæt på, så vil vi anbefale dig at tage en smut forbi vores butik, der er på hele 800kvm. Her kan du altså finde en masse bolig inspiration til dit hjem, men pas på! Der er mange lækre sager, og lur os, om du ikke først forlader butikken når du har lokket din partner til, at det er ok at du får et møbel, håndklæder eller et andet tilbud på boligtilbehør med hjem under armen. Vi har set det alt for mange gange før. Fordelen ved at besøge os i butikken er, at du kan se alle vare i virkeligheden og håndplukke, lige netop det produkt du ønsker at eje, som du tilmed kan få med hjem med det samme. 

Bor du langt fra Viborg? Så kan det virke som en overskuelig køretur. Men ikke desto mindre er du velkommen alligevel. Kommer du i bil, så kan du parkere lige ovenover butikken, hvor der er intet mindre en 60 parkeringspladser, hvor du må parkere 3 timer. Det burde være nok tid, til at komme hele butikken igennem 🙂 

Ellers er muligheden selvfølgelig at du kan købe vores varer, som er på udsalg og dem der ikke er på udsalg, på vores webshop. Fordelen her er, at du kan sidde hjemmefra med din computer i skødet og surfe rundt blandt vores mange tilbudsvare, og vælge dem du gerne vil have leveret hjem eller til en pakkeshop. Køber du større møbler, så skal du være opmærksom på at de udelukkende kan hentes i vores butik, eller vi kan bestille et fragtselskab for dig til at køre dine møbler sikkert hjem til dig. Det koster 499 uanset prisen på varen. Årsagen til dette er, at møblerne typiske er for tunge til at komme med GLS, som vi sender alle vores andre produkter med. 

Hvilke produkter holder MIOMIO udsalg på? 

På MIOMIO har vi løbende udsalg på alle vores produkter, en specifik kategori eller blot nogle udvalgte produkter fra diverse kategorier. Vi knuselsker møbler og dekorationer som kan pynte i dit og andres hjem. De alle i er en fransk og nordisk landstil, med et tvist af den industrielle verden. Vi mener selv at det er super fedt at kombinere disse stilarter, og derudover har vi produkter til ethvert hjem. 

Er du på udkig efter Alle MIOMIO produkter, havemøbler, havekrukker, gulvtæpper, sofa, senge, MIO Hylder, MIO Knager, MIO Lysestager, MIO OXIDO, MIO Potteringe, KORK produkter, Rullekork, Opslagstavler i kork, Pynt til opslagstavler, Dækkeservietter / arbejdsunderlag, Selvklæbende kork, Luksus kork, Korkplader, Diverse kork, SKIND produkter, Sædeskind, Puder, Tæpper, Hollandsk skind, Svensk meleret skind, Gotlandsk skind, Korthåret skind, Langhåret skind, Skind i par, 2. Sorterings Skind, Skind til hund / kat, Hjemmesko til dame og herre, Møbler, Industri, DEKORATIONER, MIO design,OXIDO, Blomster, Clips, klemmer og nips, Lys og LED, Vaser og Potter, Interiør, Fad / bakker, Forhæng, Hylder, Lysestager, Lamper, Billeder / Plakater, Tavler, LYS OG LED, LED Alterlys, LED Bloklys, LED Fyrfadslys, LED Keglelys, LED Kirkegårdslys, LED Kronelys, LED Lanterne, LED lyskæde, HØJTIDER, Halloween, Jul, Gavekort, Udsalg, Tasker og Accessories, Kurve / Opbevaring, Kontor, Haveliv, Stue, Badeværelse og Køkken så glæd dig over at der løbende kommer udsalg på ovenstående kategorier. 

Du kan trykke på hvert et link i dette afsnit og komme ind og lure hvilke produkter, der lige nu er til salg på MIOMIO. Du vil også inde på hver kategori, kunne se om et produkt er på udsalg eller ej, men det er på denne side som du står på lige nu, hvor du kan se en oversigt over alle de produkter, møbler og dekorationer vi har på tilbud og holder udsalg på lige nu.  

MIOMIO ønsker et rigtig godt udsalg 

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så tøv ikke med at holde dig tilbage. Du er også velkommen til at skrive til os, om et produkt på et tidspunkt kommer på udsalg. Det er ikke altid vi kan svare, men måske er vi netop igang med at forberede noget og i sådan en situation vil vi gerne informere dig.

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link