Butikken

Vi har butik / showroom i Viborg.

Du finder os på Den Hvide Fabrik Ærøvej 21, 8800 Viborg

OBS Fra Marts 2020 er åbningstiden ændret til :

Åben 1. Lørdag i hver mdr kl 10.00-14.00

Ved afhentning af ordre i butikken, skriver du bare som bemærkning til din ordre, hvornår du har tænkt dig at kigge forbi – Vi går i butikken man-fre fra omkring kl. 9-15:30.

Vi åbner gerne udenfor den faste åbningstid, send os en besked hvis du vil kigge forbi.

For andre åbningstider udover 1. lørdag i hver måned, følg med på Facebook og Instagram. Vi laver gerne aftaler udenfor åbningstiden.

Kontakt os på 31441600 eller mail : info@miomio.dk

Vi sender som altid større genstande med Esbjerg transport som levere i hele DK til billige priser.

Kontakt dem på tlf 42123600, hvis du ønsker at få oplyst en fragtpris til din adresse.

Skind og øvrige varer sendes med GLS. Fri fragt over 600kr til pakkeshop.

Send os en mail hvis du skal have noget med.

Vi har et stort udvalg af dekorations kork som b.la er populært som opslagstavler og dækkeservietter.

Vi kan med stolthed sige at vi forhandler nogle af Danmarks smukkeste og billigste lammeskind. Vi har egen import og derfor et stort udvalg. Altid mere end 800 lammeskind på lager.

Kun autentiske loppefund i fransk & nordisk landstil

Alle varer  i butikken, er håndplukket og vi elsker at kombinere  gamle møbler, som alle bærer deres helt egen historie, men nye lækre designs. Mange af butikkens vare er ægte nostalgiske loppefund, som vi har brugt mange timer på at finde, rundt omkring på markeder, gamle gårde og andre sjove steder i Danmark og udlandet. På den måde sikrer vi, at vi altid kan tilbyde vores kunder noget helt unikt. Vi producere vores egne miomio produkter og du finder kun miodesigns i butikken eller på webshoppen.

Vi har egen import af lammeskind, skind til boligen. Kork er som det seneste, blevet en stor del af butikken. Butikkens DNA og røde tråd er genbrug og bæredygtighed. Derfor er vores opslagstavler i 100 % natur kork en af vores best sellers.