Viser alle 12 resultater

Tilbud
Tilbud
125.00DKK
Tilbud
Tilbud
175.00DKK
75.00DKK
Tilbud
Tilbud

I vores store badeværelses sortiment hos MIOMIO, der har vi selvfølgelig også håndklæder på lager, som alle er testet for skadelig kemi og farvet med Oeko-tex certificerede farver. Derfor vil håndklæder, som du køber hos MIOMIO altid være produceret med omtanke for miljøet. Det er et at vores varemærker, at gå ind for genbrug, økologi og hertil også miljøet, som vi alle bør passe godt på. 

 

Sæt prikken over i’et, i indretningen af badeværelset med en flot håndklædepakke

Har du lige renoveret dit badeværelse og nu kun mangler indretningen, eller ønsker du at lave en makeover – uden at anvende det store budget? Så glæd dig over, at der ikke skal meget til, hvis du vælger det helt rigtige interiør, som kan pifte et badeværelse en hel del op. 

Det er nemlig ikke så svært igen at sætte prikken over i’et på badeværelset, uden at sprænge ens budget. Af interiør du kan tilføje MIOMIOs håndlæder der er i god kvalitet. Udover håndklæder, sælger vi også større badeværelsesmøbler, som vi typisk har købt brugt og sat i stand, små glaskrukker der er produceret i genbrugsglas med skruelåg, cremer fra mærkerne Meraki og ALTUM, spejle, der matcher med mange af vores andre produkter, så de nemt kan kombineres i det samme rum, for at fuldende indretningsstilen, knager og hylder som vi selv har designet og endeligt tæpper, der også sagtens kan kan fungere som bademåtter. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, eller kom jævnligt forbi vores kategori: udsalg, så du ikke går glip af gode tilbud. 

 

MIOMIOs hammam håndklæder kan anvendes til mere end blot et håndklæde

Har du nogensinde været i tyrkiet og oplevet at være i hammam? Så ved du sikkert, at det håndklæde som du fik ved indgangen er en smule anderledes end de typiske håndklæder, som vi ser herhjemme i Danmark. På MIOMIO kan du købe Hamam håndklæder og der findes rigtig gode grunde til dette! 

Denne type håndklæde er nemlig tyndere end sædvanlig og derfor fylder de ikke særlig meget i tasken, i vasketøjskurven, i håndklædeholderen, i klædeskabet eller på en krog på badeværelset. Desuden er materialet enormt hurtigtørrende, hvilket vil sige, at efter at en person har tørret sine hænder af i det, så tørrere det hurtigere end ‘’normale håndklæder’’, og dermed vil næste person, der skal tørre hænder i det, få en bedre oplevelse. 

Vores udvalg af disse håndklæder kan oftest anvendes til mere end blot et håndklæde, der der hænger på badeværelset. Du kan nemt pakke det ned i tasken, da det ikke fylder meget og tage det med til fodbold, hot yoga, dans eller anden sport. Derudover er det både smukt og fint at tage med på stranden på en varm sommerdag, hvor fordelen især er, at materialet ikke opsamler sand på samme måde som fx waffle håndklæder / vaffelvævede og tykkere bomuldshåndklæder.  

Er du kreativ anlagt? Så prøv at bruge dit nye håndklæde på nye måder – det er blevet utroligt populært. Eksempelvis egner MIOMIOs hamam håndklæder sig til andre formål såsom et tørklæde, viskestykke, sarong, som tæppe i liggestolen, i sofaen eller som dug på havebordet. Kun fantasien sætter grænser 🙂   

 

Find håndklæder i forskellige størrelser 

På denne side, der kan du se forskellige størrelser på håndklæder, som er fordelagtig til hvert deres formål. Vi har for god ordens skyld delt de forskellige størrelser op i brugbarhed herunder. 

 • Gæstehåndklæder, babyhåndklæder og viskestykker:
  30×50, 40×50, 50×60, 50×70, 40×60, 40×70, 45×65
   
 • Badehåndklæder til voksne og børn:
  65×130, 50×100, 50×90, 70×140, 100×50
   
 • Strandhåndklæder:
  100×150, 100×180, 150×200, 100×200, 150×100

 

Find håndklædesæt i forskellige farver 

Vi får løbende nye håndklæder på shoppen og i butikken – i forskellige farver. Disse kan være alt fra mørkeblå, turkis, lyseblå, grå, grøn, gul, lilla, hvide, støvet grøn, sandfarvet, hørfarvet karrygul, petrol, orange, olivengrøn, rosa, mørkegrøn, beige og kan både være med mønster, med motiv, med frynser samt at stribede håndklæder kan findes online og i butikken i Viborg. 

Når vi udvælger håndklæder til shoppen, er vi meget kvalitetsbevidste og du kan derfor altid forvente at købe et luksus håndklæde hos MIOMIO, der ikke fnugger. Vores stil en blanding mellem landidyl og moderne industri som er meget moderne – det er derfor nemt at blive forelsket i vores sortiment i denne kategori, lige så vel som vores andre kategorier. 

 

Sådan vasker du dine håndklæder 

Når du få et nyt håndklæde, så start altid med at sætte det i blød i minimum 24 timer, i koldt vand. Kom evt. lidt eddike i, da det er med til at binde- og holde på farven. Vask dem derefter i vaskemaskinen en enkelt gang, inden du taget det i brug. Det hjælper nemlig på, at opnå den bedst mulige sugeevne, fjerner overskudsfarve hjælper og også en hel del på holdbarheden. Derfor er det super vigtigt, at du ikke tage dem i brug med det samme – selvom det godt kan friste. 

Undgå at tilføje skyllemiddel til din vask, da skyllemiddel lægger sig som en hinde på håndklædet, som påvirker håndklædets suge- og tørreevne. 

Ved vask af dine håndklæder bør du altid følge vaskevejledningen, der står på håndklædet, når det er tid til en vask. Materialerne på håndklæder kan nemlig være forskellige og dermed kan de kræve forskellige vaske grader. Der kan eksempelvis være forskel på dette ud fra om der er tale om bambus håndklæder, egyptisk bomuld håndklæder, økologisk bomuld mv. Ofte er det tilladt at vaske alle håndklæder ved 60 grader, men der kan være forskel – så tjek dette på dit håndklæde for en sikkerheds skyld. 

Desuden bør du undersøge om dit nye håndklæde kan tåle tørretumbler samt hvilket program du bør anvende. Håndklæder der må komme i tørretumbleren, de bliver typisk dejlig bløde af det, så det er blot en god ting hvis de må det. 

 

Køb håndklæder online på MIOMIO eller besøg os i vores butik 

Uanset om du er på udkig efter et håndklæde til håret, til kroppen, til dit barn, til stranden eller noget andet, så er du mere end velkommen til at surfe rundt på MIOMIO.dk online eller du kan komme ned og besøge os i vores butik, der har beliggenhed i hjertet af Viborg. Her kan du finde inspiration til dit badeværelse og alle andre rum i huset på intet mindre end 800 kvm.

Har du spørgsmål, så må du hellere end gerne kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe og elsker at nørde indretning med vores kære kunder. 

Mest stillede spørgsmål

 • Hvilke håndklæde er bedst?

  Et godt bud på det perfekte håndklæde er hammam håndklæder, der er tydere end traditionelle håndklæder – super bløde og har en hurtigtørrerende effekt. 

 • Hvad er hammam håndklæder lavet af?

  Hammam håndklæder, som du finder på MIOMIO er lavet i 100% bomuld.

 • Hvordan vasker jeg mit nye håndklæde?

  Når du har fået et nyt håndklæde, så sæt det i blød i min. 24 timer i koldt vand. Tilføj gerne eddike da det er med til at holde på farven. Vask derefter dit nye håndklæde i vaskemaskinen inden brug. 

 • Kan jeg bruge hammam håndklæder til andet?

  Ja, det kan du sagtens. Materialet er perfekt til at blive anvendt som et viskestykke i køkkenet, som dug på et bord, eller du kan tage det med under armen, når du skal til sport eller på stranden. 

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link