Smykkeopbevaring

Viser alle 8 resultater

Badeaccessories

Flot Bakke i beton look

45.00DKK
150.00DKK
-37%

Div. soveværelse

Smykkestativ i sort metal

100.00DKK

Smykkeopbevaring

Smykkestativ

335.00DKK

Smykke opbevaring – smykkeskrin

Shop dit nye smykkeskrin hos MIOMIO. Vi har moderne smykke opbevaring til både mænd og kvinder. Her kan du placere alle dine smykker, når du ikke går med dem. Det gælder både øreringe, ringe, halskæder, armbånd, briller, manchetknapper, ankelkæder, ure og halskæder mv. Vores udvalg er moderne og passer perfekt ind i den nordiske indretning. 

Køb billige smykkeskrin i god kvalitet – det moderne valg til smykke opbevaring

Vores udvalg af opbevaring til smykker er meget prisvenligt. Desuden består udvalget af mange moderne og holdbare smykkeskrin, som er ganske fine alternativer til det traditionelle smykkeskrin. 

Et moderne smykkeskrin er nemlig ikke nødvendigvis en kasse eller en box med låg. Måske husker du smykkeskrinet, hvor en ballerina dukker op og danser fint til sød musik, når låget åbnes. 

I det moderne nordiske hjem, findes der mange alternativer. Og de valgmuligheder kan du blandt andet finde her på MIOMIO. Vil du gerne have dine smykker stående fremme? Hvorfor så ikke vælge en smykkeopbevaring, der matcher din indretning 1 til 1. 

Vores fine udvalg kan du både have stående på badeværelset, soveværelset og andre rum i hjemmet. Flere af vores valgmuligheder kan desuden anvendes til mange andre skønne formål. 

Smykkeskrin til dame og smykkeskrin til mænd

Smykkeopbevaring er ikke kun forbeholdt til kvinder. Mange mænd går med ure, ringe, halskæder, manchetknapper, armbånd mv. Og de skal også have deres plads i garderoben. Måske er et traditionelt smykkeskrin et meget feminint valg. Og heldigvis har vi andre fine valgmuligheder i vores sortiment. 

Kvinder og mænd kan også sagtens dele deres smykkeopbevaring. Især hvis de gerne vil have deres smykker stående fremme på enten badeværelset eller i soveværelset. På den måde kan du på få sekunder skifte fra det ene smykke til det andet. 

En smykkebakke er et alternativt smykkeskrin til smykke opbevaring

Med en smykkebakke kan du have alle dine smykker lige ved hånden. Forskellen på et traditionelt smykkeskrin og en smykke bakke er, at et bakken er åben. Der er altså intet låg men frit skue til dine flotte smykker. Du kan vælge at have en enkelt bakke stående, eller du kan placere flere i forskellige størrelser ved siden af hinanden. Har du mange smykker? Så vil sidstnævnte kunne organisere dit udvalg bedst. 

Hæng dine smykker op på et smykkestativ som smykke opbevaring

En anden moderne løsning på et smykkeskrin er et smykkestativ. Her kan du hænge dine smykker smukt op. Det er en rigtig god løsning for dig, der godt kan lide at holde styr på dine smykker. Du har nemlig super let ved at organisere stativet. Og du kan nemt finde det smykke, du gerne vil tage på til dagens outfit. 

Stativet kan du ligeså vel have stående fremme som en flot genstand, der udsmykker det rum, den er placeret i. 

Køb flotte smykker og smykke opbevaring hos MIOMIO online eller i butik

Elsker du bare smykker? Og kan du ikke få nok af dem? Så snyd ikke dig selv for at gå på opdagelse i vores udvalg af kvalitets smykker til gode priser. Vælg mellem vores kategorier med: armbånd, øreringe, ringe, halskæder, ure, ankelkæder, og smykkeopbevaring. Eller klik på smykker her, for at se hele vores udvalg samlet. 

Alle vores smykker kan købes online eller i en af vores butikker. Vi har beliggenhed i Viborg og Randers. Og vi sender vores webshop ordre med GLS. Har du spørgsmål? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan fanges på både telefon, e-mail og i butikkerne.  

Få vores gratis nyhedsbrev

Vær blandt de første, der får besked om nye loppefund, events, særtilbud og meget mere
Tilmeld dig nu!
close-link